Nebūna taip, kad vasaros nebūna. Net jei lauke oras tik pradeda vasarėti, tai mes vasarą prisijaukinome ir norime ja pasidalyti su jumis. Įvairiaspalvis ir ryškus, trykštantis skoniais ir vasaros kvapais naujas, jau dešimtasis, „Verdu ir kepu" kviečia pasinerti į vasarą jo puslapiuose. Statistika negąsdinsime, nes vien tik ištarti, kokiu kiekiu receptų mes pasidalijome su jumis šių dešimties numerių puslapiuose, galima tik giliai įkvėpus.
Įkvepiam! Kaip padegti ledus? Ką gamina vaikai? Kaip ar…
Nebūna taip, kad vasaros nebūna. Net jei lauke oras tik pradeda vasarėti, tai mes vasarą prisijaukinome ir norime ja pasidalyti su jumis. Įvairiaspalvis ir ryškus, trykštantis skoniais ir vasaros kvapais naujas, jau dešimtasis, „Verdu ir kepu" kviečia pasinerti į vasarą jo puslapiuose. Statistika negąsdinsime, nes vien tik ištarti, kokiu kiekiu receptų mes pasidalijome su jumis šių dešimties numerių puslapiuose, galima tik giliai įkvėpus.
Įkvepiam! Kaip padegti ledus? Ką gamina vaikai? Kaip armėniškai bus „šašly...", oi – „aš tave myliu"? (Apie gardžiausius šašlykus irgi pakalbėsime, nesijaudinkite.) Kepsime uogų pyragus, kalbėsime apie atsargas, gaminsime įvairiausias variacijas tiramiso tema, ateisime į salotų „vernisažo" atidarymą, nes mūsų salotos – kaip paveikslai, o po to grįšime į jį dar ir dar. Greitai pagaminsime vakarienę. Ir greitai pagaminsime pusryčius. Kartu su „Vegfest LT" atskleisime gardžiausias veganiško maisto paslaptis ir pasinersime į jo skonius.
Pasitikite – štai jis, dešimtasis, jubiliejinis „Verdu ir kepu" numeris!
Nebūna taip, kad vasaros nebūna. Net jei lauke oras tik pradeda vasarėti, tai mes vasarą prisijaukinome ir norime ja pasidalyti su jumis. Įvairiaspalvis ir ryškus, trykštantis skoniais ir vasaros kvapais naujas, jau dešimtasis, „Verdu ir kepu" kviečia pasinerti į vasarą jo puslapiuose. Statistika negąsdinsime, nes vien tik ištarti, kokiu kiekiu receptų mes pasidalijome su jumis šių dešimties numerių puslapiuose, galima tik giliai įkvėpus.
Įkvepiam! Kaip padegti ledus? Ką gamina vaikai? Kaip armėniškai bus „šašly...", oi – „aš tave myliu"? (Apie gardžiausius šašlykus irgi pakalbėsime, nesijaudinkite.) Kepsime uogų pyragus, kalbėsime apie atsargas, gaminsime įvairiausias variacijas tiramiso tema, ateisime į salotų „vernisažo" atidarymą, nes mūsų salotos – kaip paveikslai, o po to grįšime į jį dar ir dar. Greitai pagaminsime vakarienę. Ir greitai pagaminsime pusryčius. Kartu su „Vegfest LT" atskleisime gardžiausias veganiško maisto paslaptis ir pasinersime į jo skonius.
Pasitikite – štai jis, dešimtasis, jubiliejinis „Verdu ir kepu" numeris!
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai